Avdelning

Uthyrning

Connect

Sveriges bredaste sortiment

Vill du jobba med att serva Byggsverige med marknadens modernaste och bästa produkter? Gillar du att möta kunder i deras vardag? Ramirents kundcenter som finns över hela landet jobbar med sälj, service och underhåll - och mycket mer. 

Internationell styrka - lokal närvaro

Ramirents kundcenter finns på 80 platser i landet. För kunden betyder det att vi finns där dom agerar. För dig betyder det att du kan få ett jobb utan långa restider. Samtidigt är Ramirent en internationell koncern, Det betyder även att du får goda möjligheter att gå vidare i din karriär hos oss. 

Lyhörda och serviceminded

Ramirents maskinpark består av tusentals och åter tusentals olika artiklar. Den som jobbar med uthyrning hos oss behöver inte veta allt om allt. Är du däremot sugen på att lära dig mer och drivs av personlig service kan du vara helt rätt person. För oss är det viktigt att varje kund får rätt maskin för rätt uppgift – oavsett om man är privatkund eller avtalskund.

Dagarna går fort

På kundcenter är det ofta snabba ryck. All personal samarbetar och hjälps åt där det behövs som mest. Vad det kan betyda för dig i praktiken är att du får lära dig massor och jobba i ett sammansvetsat team. Den höga servicekänslan gör också att vi bygger personliga relationer med våra kunder.

 

Samarbete lokalt, regionalt och nationellt

På Ramirents kundcenter är samarbete vår största tillgång. Ingen dag är den andra lik och kundernas behov styr vår vardag. Därför är det viktigt att vi är flexibla och hjälps åt för att möta kundens utmaningar på ett effektivt sätt. Vi samarbetar även med andra kundcenter, både inom regionen och nationellt.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor